Vytrol si svého trola!

Dopustil jsem se v očích některých smrtelného hříchu: Natočil jsem reportáž v sovětské raketové základně a neoznačil angloamerický imperialismus za jediného viníka studené války.

Pochopitelně jsem se stal zaslouženým terčem napravovačů historie. Myslel jsem, že to bude únavné, ale je to spíš zábavné. Vytočit blba, který se snaží vytočit vás 🙂 Pokud vás to zaujme, čtěte dál. Příspěvky byly zkráceny, aby zůstalo to podstatné: Argumenty

Bob: proc by melo rusko zacinat valku? rusko valku nezacina ale brani se a ukoncuje,

já: Myslíte drtivé vítězství v bleskovém tažení v zimní válce proti Finsku? Nebo třeba skvělé završení rusko-japonské války v bitvě u Cušimy? Nebo třeba slavně vyhraná krymská válka? Anebo bych ještě rád zmínil oslnivé vítězství v Afghánistánu.

Bob: proc se jmenujes badatel a ne hlupak?

Ano, když vám dojdou argumenty, můžete ještě začít nadávat 🙂 Bob odpadl, nastoupil urputnější.

Peter: Nie je dôvod na tvrdenie že SU chcelo začať tretiu svetovú vojnu. Američania tiež viedli ,,uspešne“ vojny  v Korei,vo Vietname, Iraku, Afganstane či Juhoslávii kde zabíjali ženy ,deti, starcov a používali aj bomby obohatene uránom. A jediný kto v historii použil atómovu bombu boli USA.

já: Všimni si, že ječíš kvůli něčemu, co jsem vůbec neřekl. „Tady měla začít atomová válka“ a „Rusko chtělo začít válku“ jsou dvě rozdílné věci.

K Hirošimě a Nagasaki. Japonci si za ně z velké části mohli sami. Před útokem odmítli přijmout tajně zprostředkovanou nabídku USA ke kapitulaci. Jenže Japonci v té chvíli licitovali a očekávali od Rusů „lepší nabídku.“ Na americkou nabídku reagovali „opovržlivým mlčením.“

A věděl jsi, že kvůli atomové bombě si Stalin rozmyslel útok na Turecko?

Mimochodem, ty bomby nebyly s obohaceným uranem, ale s uranem OCHUZENÝM. A ten se používá běžně.

Vysvětlíte mu to a on začne z jiného soudku. Ale omylem vám nahraje na smeč.

Peter: Stalin nebol rus! A zisti si kto boli členovia politbira a najvyššieho sovietu v tom čase. Ja to viem,ale nenapišem,aby som nebol označeny za…..

já: Podle této logiky Němci nemůžou za druhou světovou válku a za nacismus, protože Hitler byl Rakušan. Pozoruhodná blbost, že?

Rusko v posledních letech čím dál tím víc odkazuje a navazuje na zločinecký režim. V tom je ta potíž, kterou nechcete vidět.

Na závěr jsem si nechal toho nejvzteklejšího, je totiž nejvýživnější. Nejdřív se pustil do jiného diskutujícího a řeč byla o ruské agresi proti Ukrajině. Tady jsem si dovolil šťouchnout upozorněním na jednu drobnost a přilákal tím pozornost trola.

Ucirak: Na Ukrajine nebojuje regulérna ruská armáda, lebo to už by bolo dávno po vojne a Ukrajina pričlenená k Rusku kde aj z historických prameňov vždy patrila a patrí. Bez Rusov boli Ukrajinci nič a aj vždy budú, západ im nič nedá len ich vyžerie a zotročí do základov. Mimochodom na Ukrajine bojuje ruská menšina ktorá si vybojovala nezávislosť vo východnej časti Ukrajiny, že ich Rusi podporujú a prečo by nie.

já: Stojí za to zmínit, že ruská menšina se na Ukrajinu přistěhovala poté, co nechal Stalin při umělém hladomoru vyvraždit od dvou do deseti milionů Ukrajinců a oblast bylo třeba „dosídlit.“ A pokud si přečtete příslušné mezinárodní dohody, tak ta garance územní celistvosti, podepsaná Ruskem, tam prostě je. To okecat nejde. Prostě, Putin se chová úplně stejně, jako se choval Hitler. Dodržuje důsledně mezinárodní dohody, a to až do okamžiku, kdy se mu to přestane hodit.

Ucirak: chápem ťa, aby si mohol fungovať tak musíš trepať, inak by ťa zablokovali, keby si používal vlastnú hlavu + možno si totálne vygumovaný novinárik, keby Putin bol ako Hitler ty idiot český, tak už sme po 3. sv. vojne a z ČR, lepšie povedané z celej EÚ je mesačná krajina vy banda českých idiotov.

Jeden výlev vzteku ovšem nestačil… zasluhuji nandat víc!!!

Ucirak: Len toľko ti nepíšem vidím že ty si si s tou tupou sprievodkyňou čo tam vkuse trepala o Rusoch veľmi dobre rozumel, dúfam že vás na to aj školia, lebo ste na smiech, novinárska banda, horší jak tí čo písali Rudé právo, lepšie povedaná rovnaká banda užitočných idiotov.

já: U nás se říká, že když vám dojdou argumenty, můžete ještě začít nadávat 🙂 …jinak termín „užitečný idiot“ je rovněž ruský, respektive Leninův sovětský, vynález.

Ucirak už u mých videí nediskutuje. Byl ztlumen.

Chtěl bych tu říct, že obdivuji ruské klasiky, ruský humor i schopnost ruských obyvatel snášet nesnesitelné. Jako fanoušek kosmonautiky tvrdím, že SSSR vyrobilo lepší raketoplán, než USA. Přijde mi ale, že v Rusku neplatí pravidlo, že národ má takovou vládu, jakou si zaslouží.


Comments are closed.